22 Şubat 2016 Pazartesi

Bilinçaltının Hayatımıza Etkisi



Bilinçaltı bilincimizin haricinde alt katmandan gelen refleks olan, otomatik davranışlarımızdır

  Neden bilinçaltı çok önemli denir doktorlar tarafından? Bilinçaltı sizin günlük hayatınızdaki reflekslerinizi şekillendiren bir yapıdır.. Örneğin çocukluğunda köpek saldırmış birisi kaç yaşına gelirse gelsin köpekten korkuyor olacaktır. Elbette bunun üstüne gidip korkusuyla yüzleşmesi gibi bir seçeneği de var... Yetiştirdiğimiz çocukların çok fazla üstüne düşerek kendimizi onların bir gülümsemesi için parçalayarak unutuyor muyuz? Veya onlara iyilik mi yapıyoruz kötülük mü? Şöyle ki; çocuğunuzun yerine sürekli düşünüyorsunuz, sen onu yapamazsın, şunu yapmalısın diyorsunuz ve bilinçaltı şekillenmeye başlıyor...

  Çocuklarımız isyan ediyor, çocuk intiharları revaçta, çocuklar kendilerine beğeni alabilmek adına küçük yaşlardan popülaritenin kurbanı oluyor. Anne veya babalarına derinlerden bir öfke besliyorlar. Çünkü biz onların yaptıklarını beğenmedik ve onlara böyle yapmalısın dedik. Onlar kendi yaratılışlarının gereğini yapmak adına beğeni toplamak, takdir kazanmak, toplumda yer edinebilmek adına çeşitli uğraşlara giriyorlar.




  Ve dostlarım anne-babaya öfke bilinçaltının en büyük düşmanıdır. Bilinçaltı bir alarm gibidir. Nasıl programlanırsa öyle yapar. Siz doğduğunuzdan bu yana kendinize hangi alarmları kurmuşsanız, örneğin bilinçaltınız şunu kaydeder; "babam onu yapamayacağımı söyledi. Bunu yapma!" ve bu alarm zamanı ve yeri geldiğinde çalmaya başlar, "onu yapma!". Hep bahsedilen negatif-pozitif, yin-yang, yer-gök gibi tabirler bizim de içimizde var olan ve dengede olması gereken eril-dişil enerji dengesini tanımlamak adına kullanılırlar. Babasına öfke duyan bir kadın çok dominant bir yapıda olarak eşine üstünlük kurmaya çalışabilir veya öyle birini bulabilir. Ya da babasına olan öfkesi onun öfkeli bir eş ile eşleşmesine sebep olabilir. Anneye olan öfke iş hayatını, maddi konuları veya "kişinin yaratıcılığını" biri veya hepsi olacak şekilde bloke edebilir.

  Bilinçaltınızı bu olumsuz alarmlardan arındırırsanız, sizi sabote eden o alarmlardan kurtulup özbenliğinize değebilirseniz, işte dönüşüm ve şifa orada başlayacaktır.

  Reiki ile bilinçaltı kodlamalarınızı bütünün hayrına olacak şekilde temizlenebilmesine aracı olmaya niyet ediyorum. İletişim için sayfa mesajı butonunu kullanabilirsiniz. Tamamen ücretsiz ve koşulsuz sevgi adına yapılacaktır. Hepimiz aynı özden yaratıldığımız için reiki enerjisi zaman ve mekan kavramıyla alakalı değildir. Uzaktan çalışmalar da yapabiliyoruz. Sevgiyle kalın...


Lütfen Facebook sayfamızı da ziyaret edin;

www.facebook.com/indigo.sifa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder